FAQ

 

Herunder har vi oplistet en række af de spørgsmål, som vi tit bliver spurgt om:

1. “Hvilket noget tøj skal mit barn have på? “

Blot noget almindeligt gymnastiktøj. Noget tøj som barnet kan bevæge sig godt i, især at bukserne ikke er for varme. Sko med en blød gymnastiksko med gummisåler eller bare tæer. Køb endelig ikke alt muligt nyt og dyrt udstyr, men endelig bare hvad I har derhjemme i forvejen/bare fødder, o.l.

2. “Hvordan finder jeg det rette hold for mit barn?”

Alle vores hold tilbyder samme kvalitet, holdene har blot forskellige navne, og er inddelt efter alder. Derfor skal man finde et hold der er alderssvarende. Såfremt gymnasterne er særligt dygtige, kan man vælge de hold der træner 2 gange om ugen nederst på siden.

3. Hvordan betaler jeg?” 
Du betaler ved tilmeldingsmodulet under "bliv medlem/tilmeld hold". 

Kontingentet skal betales ved tilmelding. Man kan få kontingent retur op til 3 uger efter sæsonstart (mailen om udmelding skal være kontoret i hænde d. 24/9-2023), såfremt man ønsker udmelding - minus administrationsgebyr på 350 kr. inkl. prøvetimer.

4. "Hjælp til økonomisk trængte familier"
Står man i en situation, hvor hvor man er økonmisk trængt, da skal I være meget velkomne til at kontakte til klubbens formand, Ida Mow, som vil hjælpe jer med at ansøge Broen om et tilskud til kontingent. Man kan evt. undersøge mulighed for en friplads til sport i LTK.

5. "Skal jeg melde til og fra, når mit barn ikke kommer til træning?
Hos os er det meget vigtigt, at man kan få sit privat-arbejds-og familieliv til at hænge sammen med en aktiv fritid. Vi gør derfor meget for, ikke at belemre jer med alle mulige stressende unødvendigheder. Man skal derfor ikke melde til og fra, når man ikke kan komme, eks. hvis man skal på ferie. Der kan dog komme undtagelser, eks. i forbindelse med at vi træner til opvisninger, men så får I besked.

6. "Prøvetimer"
Man kan kun vælge prøvetimer efter sæsonen er startet og kun på de hold hvor der er ledige pladser. Når sæsonen er startet kommer der et link til prøvetimer på ledige hold under fanen "bliv medlem/tilmeld hold", såfremt der overhovedet er pladser på nogle hold.


 

 

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem
Kalender
Besøg vores side
LTG | Lyngby Stadion| CVR 26716128 | Tlf.: 24923004| lyngbygymnastik@gmail.com |