FAQ

 

Herunder har vi oplistet en række af de spørgsmål, som vi tit bliver spurgt om:

 

1. “Hvilket noget tøj skal mit barn have på? “

Blot noget almindeligt gymnastiktøj. Noget tøj som barnet kan bevæge sig godt i, især at bukserne ikke er for varme. Sko med en blød gymnastiksko med gummisåler eller bare tæer.

2. “Hvordan finder jeg det rette hold for mit barn?”

Alle vores hold tilbyder samme kvalitet, holdene har blot forskellige navne, og er inddelt efter alder. Derfor skal man finde et hold der er alderssvarende. Såfremt gymnasterne er særligt dygtige, eller andre hold er fyldt op, modificeres alderskriterierne.

3. “Hvordan betaler jeg?” 

Du betaler ved tilmeldingsmodulet under "tilmeld hold". 
Der er ikke længere mulighed for at splitte betalingen op ved træning 1g/uge. Kontingentet skal betales ved tilmelding.
Står I i en situation hvor I ikke har nogen indtægt, er I velkomne til at kontakte klubbens formand Ida Mow, som kan hjælpe med kontakt til Broen, hvis formål er at støtte udsatte børn til en aktiv fritid - I kan evt. læse mere på www.broen-danmark.dk.

4. ” Hvordan får vi gratis rabatten "august-træning" pga. Corona i sæson 2020-21?”
Når I tillmelder til sæson 2021-22 skal I logge ind med gymnastens egen profil fra tidligere sæson. Dermed opnåes rabatten og august måned fratrækkes så snart I når frem til selve betalingen for holdet. Såfremt I opretter en ny profil mistes rabatten. Har I mistet tidligere adgangskode, så skriv til os og vi sørger for at sende en ny).

 


5. "Hvordan forholder LTG sig mht Corona"?
Vi efterlever til enhver tid de gældende restiktioner for Corona. Alle redskaber og hænder bliver sprittet af før og efter træning. Såfremt en gymnast eller træner har symptomer på Corona eller har været i nærkontakt med en smittet skal de blive væk fra træning og herefter efterleve krav vedr. test før de må træne igen.
Vi forventer at blive informeret af jer forældre såfremt en af vores gymnaster er smittet.


Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem
Kalender
Besøg vores side
LTG | Lyngby Stadion| CVR 26716128 | Tlf.: 24923004| lyngbygymnastik@gmail.com |