FAQ

 

Herunder har vi oplistet en række af de spørgsmål, som vi tit bliver spurgt om:

1. “Hvilket noget tøj skal mit barn have på? “

Blot noget almindeligt gymnastiktøj. Noget tøj som barnet kan bevæge sig godt i, især at bukserne ikke er for varme. Sko med en blød gymnastiksko med gummisåler eller bare tæer. Køb endelig ikke alt muligt nyt og dyrt udstyr, men endelig bare hvad I har derhjemme i forvejen/bare fødder, o.l.

2. “Hvordan finder jeg det rette hold for mit barn?”

Alle vores hold tilbyder samme kvalitet, holdene har blot forskellige navne, og er inddelt efter alder. Derfor skal man finde et hold der er alderssvarende. Såfremt gymnasterne er særligt dygtige, eller andre hold er fyldt op, modificeres alderskriterierne.

3. Hvordan betaler jeg?” 
Du betaler ved tilmeldingsmodulet under "bliv medlem/tilmeld hold". 

Der er ikke længere mulighed for at splitte betalingen op ved træning 1g/uge. Kontingentet skal betales ved tilmelding. Man kan få kontingent retur op til 3 uger efter sæsonstart (mailen om udmelding skal være kontoret i hænde d. 25/9-2022), såfremt man ønsker udmelding - minus administrationsgebyr på 350 kr. inkl. prøvetimer.

4. "Hjælp til økonomisk trængte familier"
Står man i en situation, hvor hvor man er økonmisk trængt, da skal I være meget velkomne til at kontakte til klubbens formand, Ida Mow, som vil hjælpe jer med det. 

5 "Skal jeg melde til og fra, når jeg ikke kommer?
Hos os er det meget vigtigt, at man kan få sit privat-arbjeds-og familieliv til at hænge sammen med en aktiv fritid. Vi gør derfor meget for, ikke at belemre jer med alle mulige stressende unødvendigheder. Man skal derfor som udgangspunkt ikke melde til og fra, når man ikke kan komme, eks. hvis man skal på ferie. Der kan dog komme undtagelser, eks. i forbindelse med at vi træner til opvisninger. Men ellers, og som udgangspunkt skal man ikke melde til og fra. 


 

 

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem
Kalender
Besøg vores side
LTG | Lyngby Stadion| CVR 26716128 | Tlf.: 24923004| lyngbygymnastik@gmail.com |