FAQ

 

Herunder har vi oplistet en række af de spørgsmål, som vi tit bliver spurgt om:

 

1. “Hvilket noget tøj skal mit barn have på? “:

Blot noget almindeligt gymnastiktøj. Noget tøj som barnet kan bevæge sig godt i, især at bukserne ikke er for stive i stoffet. Sko med en blød gymnastiksko med gummisåler eller bare tæer.

2. “Hvordan finder jeg det rette hold for mit barn?”:

Alle vores hold tilbyder samme kvalitet, holdene har blot forskellige navne, og er inddelt efter alder. Derfor skal man finde et hold der er alderssvarende. Såfremt gymnasterne er særligt dygtige, eller andre hold er fyldt op, modificeres alderskriterierne.

3. “Hvordan betaler jeg?” :

Du betaler ved tilmeldingsmodulet under "tilmeld hold". 
Der er ikke længere mulighed for at splitte betalingen op. Kontingentet skal betales ved tilmelding.
Står I i en situation hvor I ikke har nogen indtægt, er I velkomne til at kontakte klubbens formand Ida Mow, som kan hjælpe med kontakt til Broen, hvis formål er at støtte udsatte børn til en aktiv fritid - I kan evt. læse mere på www.broen-danmark.dk.

4. ” Hvornår er man klar til at rykke op på Opvisningsholdene?”:

Vi har prøvetræning til Opvisningsholdene i uge 36. Du kan læse om de specifikke krav til de spring, der skal beherskes på de enkelte hold under beskrivelsen. Man kan ikke tilmelde sig Opvisningaspirant og Opvisningsholdet uden forudgående aftale om prøvetræning. Dog skal det siges, at vi løbene holder øje med oprykning på alle hold.


Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem
Kalender
Besøg vores side
LTG | Lyngby Stadion| CVR 26716128 | Tlf.: 24923004| lyngbygymnastik@gmail.com |